Draai uw apparaat 90 graden voor de beste gebruikerservaring

Automatische raamopener Ventomax

Adviesprijs € 39,95 Bij ons € 32,95

Deze raamopener werkt met een cilinder die verbonden is met een hefboommechanisme. In de cilinder bevindt zich een wax die uitzet als het warm wordt. Vanaf circa 15 °C schuift de cilinderstang van de cilinder naar buiten. De twee armen van het hefboommechanisme komen hierdoor uit elkaar staan.

Dit is een ideaal systeem om uw dakraam te bedienen. De temperatuur in de kas blijft namelijk zo constant mogelijk en het risico op oververhitting is veel kleiner.

  1. Eenvoudig te monteren zonder boren
  2. Maximale opening 45cm
  3. Minimale openingstemperatuur 17 °C
  4. Maximale openingstemperatuur 30 °C
  5. Deze opener wordt geleverd met een Nederlandse handleiding
  6. Op dit apparaat zit 2 jaar garantie
  7. Made in Denmark

De beste manier om een automatische opener te gebruiken is in combinatie met een thermo hygrometer met min en max functie. Aan de hand van de gemeten waarden weet u de minimale en maximale temperatuur in de tuinkas over de afgelopen periode.

Met behulp van deze gegevens kunt u bepalen of het dakraam eerder of later moet sluiten. Het was te warm, te koud of precies goed.

U draait aan de stelknop van de cilinder om deze eerder of later te openen. Wis het geheugen van de thermo- hygrometer om opnieuw te meten of de instelling van het dakraam verbeterd is.


De totaalprijs van de door u samengestelde tuinkas is:
Totaalprijs:
Adviesprijs € 39,95 Bij ons € 32,95