JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Instagram

Tuinkassen Victoriaans

Unieke kwaliteit van een Robinsons Tuinkas

 

De nieuwe lijn Victoriaanse tuinkassen van Robinsons Greenhouses (since 1947), geintroduceerd in de zomer van 2014, bieden naast een zeer fraaie uitstraling een kwaliteit die ongekend is. De nieuwe kleurstellingen, de onderdelen van gegoten aluminium, de openslaande deur met slot, alles straalt luxe en kwaliteit uit. De enorme hoogte, typisch victoriaans, maken de kassen massief en een parel in de tuin. Het dak, met een hellingshoek van 45 graden, zou beter voor de lichtdoorlatendheid zijn. De witte of de ivoor kleur zou beter zijn voor de lichtopbrengst. Tijdelijk worden de kassen aangeboden tegen zeer scherpe introductieprijzen.

In onze showroom in Nijkerk hebben wij twee model opgebouwd staan, de Repton in de kleur "heritage ivory" en de Ratcliffe in de kleur groen op een gemetselde muur. Deze kassen geven een goede indruk van de materialen, de vormgeving en de kwaliteit van deze serie kassen.

Tevens hebben wij de prachtige kassen van Alton in de showroom staan. Al bijna 100 jaar maakt deze fabriek uit Engeland houten kassen die nu ook in Nederland verkrijgbaar zijn. In onze showroom vindt u de "Eton", een houten kas op een opgemetselde muur, de "Harrow" met glas tot aan de grond en de "Westminster" met een houten onderkant. Stuk voor stuk (naar onze smaak) de mooiste kassen die er zijn!