JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Instagram

Muurkassen

Muurkas ECO groen op terras

Deze muurkassen kunnen tegen een muur worden geplaatst waardoor u ruimte kunt besparen in de tuin. Indien u de kas tegen een verwarmde muur plaatst kunt u in de koudere periodes een klein voordeel hebben, u zult namelijk iets minder hoeven bijverwarmen. Tevens is het gemakkelijk om electriciteit of zelfs een radiator door te trekken naar de muurkas. De muurkassen zijn verkrijgbaar in diverse breedte en dieptematen.

Let vooral op de hogere goothoogte van deze muurkassen; bij andere leveranciers krijgt u vaak een lagere goot (bijvoorbeeld 152cm i.p.v. 175cm) waardoor u moeilijk(er) in de kas kunt werken. Plaats een muurkas alleen tegen een stabiele (stenen) muur en niet tegen een schutting. 

De muurkassen van 667mm en 1295mm diep worden standaard met 3mm veiligheidsglas en een aluminium funderingsprofiel geleverd. Deze kassen zijn relatief gemakkelijk op te bouwen en vaak lukt dit binnen één dag. Zorg er voor dat de ondergrond haaks is aan de muur. Vaak loopt de bestaande bestrating namelijk iets af van de muur om het regenwater weg te laten stromen. 

Lees hier een relevant artikel over het plaatsen van een muurkas!