JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Instagram

De tuinkas verwarmen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun tuinkas voor een bepaalde periode (bij) te verwarmen. Wij zien enthousiaste tuinders die het hele jaar door willen kweken of hun (sub)tropische planten laten overwinteren. Ook zijn er tuinders die nog net een klein beetje extra tijd nodig hebben in de herfst om hun gewassen te laten volgroeien. En uiteraard de mensen die hun tuinkas in het vroege voorjaar even bijverwarmen om deze vorstvrij te houden. Er zijn drie veelgebruikte methoden om de tuinkas te verwarmen. De meest gebruikte voorkomende is met een electrische kachel. Wij bieden diverse kachels aan, allen speciaal voor de tuinkas. Van energiezuinige buiskachels tot de zwaardere exemplaren met ventilatie.

Indien er geen stroom voorhanden is wijken veel kwekers uit naar een petroleum kachel. Dit soort kachels zijn bekend om hun "goede" warmte, met andere woorden, ze kunnen goed heet worden. Ook hierin hebben we veel keuze, let op dat de kleinste kachels echt alleen voor lokale verwarming zijn of voor gebruik in een koude bak. Wij versturen vanwege veiligheid geen petroleum via PostNL en hebben het daarom ook niet in ons assortiment.

Ten slotte hebben we ook enkele gaskachels, deze kunt u aansluiten op een gasfles, de drukverdeler zit er standaard bij. Een nadeel is het gevaar van gas en de hoeveelheid vocht die vrijkomt bij het verbranden van gas. Vandaar dat er relatief weinig voor gekozen wordt voor deze oplossing.

Alle aangeboden kachel zijn van gerenommeerde merken en zijn door ons getest en gebruikt in onze eigen tuinkassen. Zodoende weten wij zeker dat u een kwaliteitsproduct heeft waar u jarenlang plezier van zult hebben!