JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

0

Instagram

Automatische raamopener Premium Storm antraciet

Adviesprijs: € 129,95

Bij ons: € 124,95

Productspecificaties

Deze krachtige raamopener is geschikt voor dakramen met een gewicht tot 24kg. De opener werkt door middel van een met olie gevulde cilinder die verbonden is met een hefboommechanisme. De olie in de cilinder zet uit zodra het warm wordt. Tussen circa 17 °C en 25 °C gaat de cilinderstang van de cilinder uitschuiven. De twee armen van het hefboommechanisme komen hierdoor uit elkaar staan. De cilinderstang is maximaal uitgeschoven bij 30 °C. De maximale opening is circa 40cm, afhankelijk van het gewicht van het raam. Bij deze opener kunt u de openingstemperatuur traploos instellen. 

Deze Megavent Storm raamopener is aan beide zijden voorzien van extra veren. Deze veren zorgen ervoor dat de opener onder alle weersomstandigheden blijft werken en voorkomt dat het raam bij harde windvlagen kan worden opengetrokken.

De Megavent Storm raamopener is een zeer geschikt systeem om zwaardere (tot 24kg) dakramen te bedienen. De temperatuur in de kas blijft hierdoor zoveel mogelijk constant en het risico op oververhitting is nagenoeg uitgesloten. Deze raamopener werkt dus niet op stroom en is een universeel product geschikt voor diverse kassen.

OFFamiliebedrijf sinds 2008

Betrouwbaar en deskundig
met aandacht voor uw project

Overdekte showroom

25 mooie tuinkassen opgesteld 
Ervaren adviseurs met veel kennis

Eigen bezorgdienst

Pinnen bij levering mogelijk
Geen verzendkosten op de kassen