JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

0

Instagram

Tuinkas Robinsons Roemoor Dwarf Wall

Normaal vanaf: € 19.998,00

Nú vanaf: € 9.999,00

Productspecificaties

Robinsons tuinkassen zijn een begrip onder liefhebbers in Engeland. Deze oerdegelijke en prachtige kassen worden dan ook al meer dan 60 jaar beschouwd als de absolute top.

Gerenommeerd om de uiterst solide constructie, de praktische gebruiksvriendelijkheid en het uitgekiende ontwerp, worden Robinsons tuinkassen alom beschouwd als de standaard waarmee andere tuinkassen worden vergeleken. Voor een Robinsons tuinkas of tuingebouw wordt uitsluitend gewerkt met de beste materialen en het in de kas verwerkte aluminium is van een ovenversterkte, geanodiseerde soort. Robinsons is opgericht anno 1947 en is tegenwoordig gevestigd in Staffordshire, Engeland.

Wij zijn verheugd en trots deze kassen te mogen aanbieden in Nederland en Belgie namens deze oude en degelijke fabriek. Alle kassen van Robinsons Greenhouses worden voor u op maat gemaakt en kunnen door ons vakteam worden geplaatst.

De Robinsons Roemoor onderscheidt zich door een 525 mm hoog stenen muurtje aan de onderzijde van de kas. Let op, deze muur dient u zelf te (laten) metselen.

Kenmerken van deze tuinkas zijn:

 1. Topmodel van Robinsons, T-model ofwel Kapel.
 2. Uitgevoerd in prachtige kleuren, typisch Engelse stijl.
 3. Extreem stijve profielen, topkwaliteit kas van Engelse makelij.
 4. Standaard veiligheidsglas met een dikte van 4mm.
 5. Veiligheidsglas wordt met aluminium deklatten vastgeschroefd.
 6. Openslaande deur met slot en zeer lage instap.
 7. Geïntegreerde goten met regenpijpen.
 8. Inclusief automatische raamopeners van eerste kwaliteit.
 9. De optionele nokkam is van gegoten aluminium i.p.v. plastic.
 10. Tien jaar garantie op het framewerk.
 11. Zeer complete kas met fraaie details en Victoriaanse uitstraling.
 12. Wilt u een bredere maat? Neemt u dan contact met ons op.Bepaal de lengte van de kas en de prijs past zich automatisch aan.

Met de opties die u hieronder kunt kiezen maakt u het mogelijk om de kas van twee zijden te betreden en extra goed te kunnen beluchten. Met de scheidingswand kunt u twee klimaten in de kas aanhouden. De scheidingswand heeft een enkele deur en wordt geleverd in de kleur van de kas.

Het beluchten van de kas is erg belangrijk. Standaard wordt de kas geleverd met voldoende dakramen en lamellenramen. In sommige gevallen is het handig om extra ventilatiemogelijkheden te hebben, bijvoorbeeld voor planten die minder warmte kunnen verdragen.

* Verplichte velden

Normaal vanaf: € 19.998,00

Nú vanaf: € 9.999,00

Grootste showroom

Geopend op alle zaterdagen