JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

0

Instagram

stalen kassen


tuinkassenwinkel

Stalen tuinkassen

Laat een prachtige stalen kas door ons leveren of plaatsen. Meer dan 400 uur ingenieurswerk is er gaan zitten in het ontwerp van onze modulaire stalen kassen. De nieuwe kassen hebben de uitstraling van een oude kas maar zijn thermisch verzonken en een dubbele laag poedercoating. Zodoende heeft u gegarandeerd een kas die voor een hele lange tijd geen onderhoud nodig heeft. Wij hebben drie vrijstaande modellen die naar wens in iedere lengte geleverd kunnen worden.

Deze nieuwe modellen zijn vanaf circa 1 maart te bezichtigen in onze showroom. Voor meer informatie kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

stalen kas stalen kas tekening


Antieke kassen

Wij hebben ook de mogelijkheid om exclusieve stalen kassen met prachtige patina te leveren. Laat oude tijden herleven en plaats een kas met authentieke oude profielen en antiek glas. Wij hebben een wisselende voorraad antieke profielen en glas uit oude druivenkassen voor speciale projecten.

Wij kunnen een compleet framewerk voor u op maat maken, maar ook het profielwerk en glas aan u leveren dat u zelf naar eigen inzicht kunt verwerken.


antieke kas
antieke kas

Stel uw vraag over onze stalen kassen

Naam & telefoon

Email

Ordernr & afbeelding

Message

Captcha

* Verplichte velden

Familiebedrijf sinds 2008

Betrouwbaar en deskundig
met aandacht voor uw project

Overdekte showroom

25 mooie tuinkassen opgesteld 
Ervaren adviseurs met veel kennis

Eigen bezorgdienst

Pinnen bij levering mogelijk
Geen verzendkosten op de kassen