Draai uw apparaat 90 graden voor de beste gebruikerservaring

Boutjes en moertjes 10mm lang (25 stuks)

Adviesprijs € 6,95 Bij ons € 6,60

Met onze aluminium boutjes en moertjes voor een tuinkas, kunt u uw tuinkas gemakkelijk restaureren of herbouwen. Deze boutjes en moertjes zijn geschikt voor vrijwel alle tuinkassen en zijn gemaakt van aluminium zodat deze niet corroderen in combinatie met het aluminium profiel van de kas.

Met een lengte van 10 millimeter zijn deze boutjes en moertjes ideaal voor het bevestigen van de onderdelen van de kas. U krijgt 25 stuks per verpakking en deze zijn alleen met de hand aandraaien. Gebruik geen elektrisch gereedschap bij het monteren van deze boutjes en moertjes. Voor de exacte afmetingen van het boutje, bekijk de afbeelding.

Let op: indien er meerdere onderdelen aan het boutje bevestigd moeten worden, kies dan voor de 17mm lange boutjes. Als u meer boutjes en moertjes nodig heeft, zijn deze ook verkrijgbaar in verpakkingen van 25 en 50 stuks, dan zijn ze iets voordeliger.

Op de tweede afbeelding ziet u de afmetingen van het boutje. Let op, Dit artikel wordt uitsluitend online aangeboden en kan niet worden afgehaald of gekocht worden in de showroom.


De totaalprijs van de door u samengestelde tuinkas is:
Adviesprijs € 6,95 Bij ons € 6,60