Draai uw apparaat 90 graden voor de beste gebruikerservaring

Bijzondere tuinkassen

Bijzondere tuinkassen gerealiseerd door Tuinkassenwinkel

Heeft u een speciale wens of bent u op zoek naar een bijzondere tuinkas die u vakkundig wilt laten plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u kundig en verstandig informeren over het plaatsen van uw kas, niet alleen over de locatie, maar ook over de keuze en de stijl van de tuinkas, zodat de beleving helemaal naar uw wensen is. Wij werken samen met Robinsons Greenhouses since 1947 en met Alton Cedar Greenhouses since 1921. Deze fabrieken leveren typische traditionele Engelse tuinkassen van uitstekende kwaliteit die u echt alleen bij deze leveranciers zult vinden!

Wist u dat onze tuinkassen voor vele doeleinden worden ingezet? Dit kan zijn als orangerie op een mooie plek in de tuin, of als atelier om heerlijk in te schilderen. Of bent u op zoek naar een rookruimte, een beschermde ruimte voor zieke patienten of oudere mensen? Een lage drempel is dan handig, electriciteit of zelfs vloerverwarming, of toch een eenvoudige electrische heater. Zoekt u extra kantoorruimte binnen een grotere ruimte in bijvoorbeeld een magazijn of grote schuur? Met een kas heeft u geen lichtverlies. Hieronder ziet u een selectie van de door ons gerealiseerde projecten.

Wekt dit uw interesse? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via de knop hieronder en wij bellen of mailen u zo spoedig mogelijk terug!