JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

0

Instagram

Slakkenval Slug X

Adviesprijs: € 10,95

Bij ons: € 9,95

Productspecificaties

Met deze gepatenteerde Slug X slakkenval verwijdert u moeiteloos de ergste vijanden van uw tuin, slakken. De lokdoos trekt slakken en naaktslakken aan met behulp van bier als lokaas. De sterke geur van bier is onweerstaanbaar voor alle slakken, waardoor ze er als het ware naartoe getrokken worden. Eenmaal binnen raken ze gedesoriënteerd en zijn ze niet meer in staat om de lokdoos te verlaten. Uiteindelijk vallen ze in één van de drie opvangbakjes met bier en komen daar niet meer uit.

De Slug X lokdoos bestaat uit een basis met drie opvangbakjes en vier toegangspunten. Door het nauwsluitende deksel worden de dampen van het bier optimaal verspreid. De lokdoos kunt u gemakkelijk weer op een andere plaats in uw tuin zetten, zodat u door uw hele tuin slakken kunt vangen.

Dit Slug X systeem heeft in Engeland al diverse prijzen ontvangen voor zijn goede prestaties. Bij een onafhankelijke test van The Daily Telegraph zijn er in één nacht zelfs 147 slakken gevangen. Het systeem is dus bewezen goed. Het grote voordeel van Slug X is dat er geen gebruikt wordt gemaakt van gif. Er worden dus geen vergiftigde slakken opgegeten door vogels en egels en het is dus niet schadelijk voor andere dieren of planten.

De lokdoos is vervaardigd uit gerecycled kunststof en heeft een afmeting van 260 x 205 x 60 mm.

OFFamiliebedrijf sinds 2008

Betrouwbaar en deskundig
met liefde voor uw kas

Overdekte showroom

Geopend op zaterdagen 
van 09.00 tot 14.00 uur

Eigen bezorgdienst

Pinnen bij levering mogelijk
Geen verzendkosten op de kassen