JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Instagram

Wateropvangbak 530 x 400 x 95 mm (2 stuks per verpakking)

Adviesprijs: € 23,95

Bij ons: € 19,99

Productspecificaties

Steeds meer mensen kweken hun gewassen in potten in plaats van in de volle aarde. Dit heeft veel voordelen, met name het feit dat je in het voorjaar je potten vult met verse en ' schone' aarde zonder beestjes of tekorten van bepaalde voedingsstoffen. U hoeft de kas niet meer leeg te scheppen na een bepaalde periode om er weer verse aarde in te doen. Daarbij is schoon werken gemakkelijker en met een bestrating in de kas zult u minder vuil naar binnen lopen als u vanuit de keuken nog wat kruiden wilt plukken.

Een nadeel van kweken in potten kan zijn dat de aarde in de pot sneller uitdroogt dan planten in de volle grond. Als u dan water in de pot giet, loopt het water er gemakkelijk weer onderuit. Dit heeft invloed op de plant, waardoor hij nooit meer zoveel zal opbrengen als mogelijk. Ten tweede kost het weer tijd om de aarde weer vocht op te laten nemen. Om definitief van dit probleem af te komen kunt u deze wateropvangbak plaatsen. Een bijkomend voordeel van deze opvangbak is dat de planten het water van onderuit opnemen. Daardoor worden de wortels gestimuleerd om naar beneden te groeien. Bij water geven van bovenaf is dit minder het geval en kan het zelfs de jonge plantjes beschadigen. Deze opvangbak is voorzien van een handige tuit in de hoek om het werken met vloeistoffen te vergemakkelijken.

Deze wateropvangbak wordt gefabriceerd van groen gerecycled kunststof met een inhoud van 12 liter en heeft de volgende afmetingen: 530 x 400 x 95 mm. Deze bakken worden per 2 stuks aangeboden.

OFFamiliebedrijf sinds 2008

Betrouwbaar en deskundig
met liefde voor uw kas

Overdekte showroom

Geopend op zaterdagen 
van 09.00 tot 14.00 uur

Eigen bezorgdienst

Pinnen bij levering mogelijk
Geen verzendkosten op de kassen