JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

0

Instagram

Tuinkassen ECOplus

ECOplus, steviger dankzij innovatieve profielen.

Het ECOplus tuinkas profiel, stabiel en duurzaam

De ECOplus tuinkassen worden geleverd met sterkere, deels holle profielen en unieke verbindingsstukken voor de hoeken. Deze maken de tuinkas veel steviger dan andere tuinkassen. Tezamen met de unieke manier waarop het glas op zijn plaats wordt gehouden met behulp van schuimverzegeling, is deze kas zeer windbestendig. Indien u gebruik maakt van de kunststof indeklijsten, is het vrijwel onmogelijk dat het glas uit de kas kan worden geblazen.

De fabriek heeft deze kas getest door zakken cement in de kas op te hangen. De ECOplus tuinkas kon het gewicht dragen van zes zakken cement, wat neerkomt op 150 kilo. Tuinkassen met standaard profielen bezweken al onder het gewicht van 50 tot 75 kilo.

Waarom kan ik beter een ECOplus tuinkas kopen?

Alle ECOplus tuinkassen worden geleverd met een stevige aluminium fundering van tien centimeter hoog. De grondankers worden geleverd. Hiermee kunt u de tuinkas duurzaam verankeren in de grond, op tegels of op beton. Zo wordt het voor u gemakkelijker en sneller om de tuinkas op te zetten. De wielen die gebruikt worden voor de schuifdeur zijn gemaakt van gehard nylon. Dit maakt de wielen zeer slijtvast. De bout voor deze wielen is gemaakt van zuivere messing, wat ook zeer duurzaam is. Dit is weliswaar kostbaarder, maar de ECOplus tuinkas is samengesteld uit alleen eerste kwaliteit materialen. Dit omdat we weten hoe frustrerend het kan zijn als de deur na een aantal jaren niet goed meer open en dicht gaat, en reserve onderdelen moeilijk verkrijgbaar zijn. De ECOplus modellen worden geleverd met glasclips van edelstaal (rvs), die gebruikt worden om het glas op zijn plaats te houden. Dit zijn clips van hoge kwaliteit, in tegenstelling tot veel andere clips vervaardigd uit gegalvaniseerd staal. Indien u kiest voor kunststof indeklijsten zit het glas goed ingesloten en is het vrijwel onmogelijk dat het glas uit de sponning wordt gedrukt door wind.

ECOplus tuinkassen hebben een hogere goot- en nokhoogte dan ECObasic tuinkassen. Een tuinkas met hoge goot heeft meerdere voordelen. Door het grotere volume in de tuinkas ontstaat een stabielere omgeving om in te kweken. Hierdoor zal de temperatuur in de tuinkas minder onderhevig zijn aan temperatuurschommelingen. Uw planten hebben daarnaast meer ruimte om de hoogte in te groeien. Dit is ideaal voor hogere planten zoals bijvoorbeeld tomatenplanten en chrysanten. De hogere goothoogte biedt u ook meer hoofdruimte om comfortabel te werken in de tuinkas. Dit is ideaal als u lang bent. De meeste modellen tuinkassen hebben geen diagonale stijlen in het dakframe. De ECOplus modellen hebben ter versteviging vier diagonale stijlen in het dak (twee stijlen bij de kleinere modellen). Dankzij dit ontwerp is de constructie zeer solide en is de kas eenvoudiger in elkaar te zetten, doordat de structurele stevigheid groter is. Dit maakt het makkelijker om het glas te plaatsen.tuinkas ECOplus 161 alleen online

tuinkas ECOplus 161 met veiligheidsglas en fundering


Adviesprijs vanaf: € 1.619,00

Bij ons vanaf: € 1.505,67

tuinkas ecoplus 191 alleen online

tuinkas ECOplus 191 met veiligheidsglas en fundering


Adviesprijs vanaf: € 1.739,00

Bij ons vanaf: € 1.617,27

tuinkas ECOplus 253

tuinkas ECOplus 253 met veiligheidsglas en fundering


Adviesprijs vanaf: € 2.099,00

Bij ons vanaf: € 1.952,07

Tuinkas ECOluxe alleen online

Tuinkas ECOluxe met 3mm veiligheidsglas en fundering


Adviesprijs vanaf: € 1.650,00

Bij ons vanaf: € 1.534,50

Niet in voorraad

tuinkas ECOplus Orangerie alleen online

ECOplus Orangerie 3770 x 3770mm Antraciet


Adviesprijs: € 4.439,00

Bij ons: € 4.128,27

Familiebedrijf sinds 2008

Betrouwbaar en deskundig
met aandacht voor uw project

Overdekte showroom

25 mooie tuinkassen opgesteld 
Ervaren adviseurs met veel kennis

Eigen bezorgdienst

Pinnen bij levering mogelijk
Geen verzendkosten op de kassen