JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Instagram

Tuinkas Robinsons Rosette 3208mm breed met poedercoating

Normaal vanaf: € 5.599,00

Nú vanaf: € 3.399,00

Productspecificaties

Robinsons tuinkassen zijn een begrip onder liefhebbers in Engeland. Deze oerdegelijke en prachtige kassen worden dan ook al meer dan 60 jaar beschouwd als de absolute top. 

Gerenommeerd om de uiterst solide constructie, de praktische gebruiksvriendelijkheid en het uitgekiende ontwerp, worden Robinsons tuinkassen alom beschouwd als de standaard waarmee andere tuinkassen worden vergeleken. Voor een Robinsons tuinkas wordt uitsluitend gewerkt met de beste materialen en het in de kas verwerkte aluminium is van een ovenversterkte, geannodiseerde soort. Robinsons is opgericht anno 1947 en is tegenwoordig gevestigd in Staffordshire, Engeland.

Wij zijn verheugd en trots deze kassen te mogen aanbieden in Nederland en Belgie namens dit oude en degelijke merk. Alle kassen van Robinsons Greenhouses worden voor u op maat gemaakt en kunnen door ons vakteam worden geplaatst.

Kenmerken van deze tuinkas zijn:

  1. Hoge goot zorgt voor gemakkelijk werken in de tuinkas.
  2. Extreem stijve profielen.
  3. Veiligheidsglas wordt met aluminium deklatten vastgeschroefd.
  4. Deur met slot en zeer lage instap.
  5. Geïntegreerde goten met regenpijpen.
  6. Inclusief automatische raamopeners
  7. Tien jaar garantie op het framewerk
  8. Levertijd circa 4 weken.Bepaal de lengte van de kas en de prijs past zich automatisch aan.

Met de opties die u hieronder kunt kiezen maakt u het mogelijk om de kas van twee zijden te betreden en extra goed te kunnen beluchten. Met de scheidingswand kunt u twee klimaten in de kas aanhouden. De scheidingswand is te bestellen met een enkele- of dubbele schuifdeur.

Het beluchten van de kas is erg belangrijk. Standaard wordt de kas geleverd met voldoende dakramen en lamellenramen. In sommige gevallen is het handig om extra ventilatiemogelijkheden te hebben, bijvoorbeeld voor planten die minder warmte kunnen verdragen. Indien de kas op een winderige plek komt te staan, overweeg dan de zwaardere raamopeners.

* Verplichte velden

Normaal vanaf: € 5.599,00

Nú vanaf: € 3.399,00

Enorme showroom

Geopend op zaterdag van 09 tot 14 uur