JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

0

Instagram

tuinkas ECOplus 161 met veiligheidsglas en fundering

Adviesprijs vanaf: € 1.149,00

Bij ons vanaf: € 949,00

Bekijk hier de productvideo's

Productspecificaties

De ECOplus161 tuinkas is 161cm breed. De kas is verkrijgbaar in 4 verschillende lengtematen. De tuinkas bestaat uit een sterk frame met integraal verwerkte dakgoten en dubbele soepel lopende schuifdeuren. De dakramen zijn standaard voorzien van een handmatige raamopener. Deze kas is sterker dan alle andere kassen in deze prijsklasse. Uniek zijn namelijk de holle profielen en de stevigere schoren.

Voor het opbouwen van een tuinkas is een fundering noodzakelijk. Wij bieden bij iedere ECOplus tuinkas een aluminium fundering aan welke is inbegrepen bij de prijs! Deze fundering is eenvoudig te monteren en past direct onder het frame van de tuinkas waardoor de tuinkas stevig aan de grond verankerd wordt.

De tuinkas is leverbaar in blank aluminium maar tegen meerprijs ook in old cottage green. De tuinkas is standaard voorzien van veiligheidsglas. Veiligheidsglas is 5 tot 7 maal sterker dan traditioneel glas. U krijgt op het frame 2 jaar fabrieksgarantie.

Dankzij de hoge zijwanden van deze tuinkas is de binnenruimte prima. U kunt tot vrijwel aan de zijwand van de kas staan, in tegenstelling to de ECObasic, die een iets lagere zijwand heeft. Bij deze kas wordt één of meerdere dakramen geleverd, afhankelijk van de lengte van de kas.

  

Deze tuinkas staat opgesteld in onze showroom in Nijkerk en is alleen op zaterdagen te bekijken tussen 09:00 en 14:00 uur.
De kas is altijd 1610mm breed. U kunt hier de gewenste lengte van de tuinkas kiezen. Alle opgegeven maten zijn buitenwerks en het funderingsprofiel is 30mm breed.

Standaard worden de kassen in blank aluminium geleverd. Het is ook mogelijk om de kas met poedercoating te bestellen. Deze poedercoating is van eerste kwaliteit naar Europese normen. 

Maak de tuinkas echt af met deze fraaie lamellenramen, u monteert deze aan de zijkant van de tuinkas. Beluchten kan nog preciezer en u verliest geen warme lucht via het dak. Indien gewenst kiest u ook voor een automatische opener.

De hoogwaardige en sterke aluminium kweektafels van 'Efficient Gardener' zijn geschikt voor vrijwel alle kassen. Door de extra hoogte is de tafel erg geschikt om aan te werkten en tegelijkertijd onderop ook planten te laten groeien. De tafels kunnen op twee manieren gebruikt worden:

1. Met het blad omhoog, zodat u hem daadwerkelijk als tafel gebruikt

2. Met het blad naar beneden, zodat u een bak heeft met opstaande randen

* Verplichte velden

Adviesprijs vanaf: € 1.149,00

Bij ons vanaf: € 949,00

Familiebedrijf sinds 2008

Betrouwbaar en deskundig
met liefde voor uw kas

Overdekte showroom

Geopend op zaterdagen 
van 09.00 tot 14.00 uur

Eigen bezorgdienst

Pinnen bij levering mogelijk
Geen verzendkosten op de kassen