JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Beste tuinders, wegens vakantie zijn wij gesloten. Alle geplaatste bestellingen worden op 6 augustus 2018 weer in behandeling genomen.

Instagram

tuinkas ECOplus CLASSIC #sterkere profielen - blank aluminium

Normaal vanaf: € 799,00

Nú vanaf: € 599,00

Bekijk hier de productvideo's

Productspecificaties

Dankzij groot inkopen kunnen wij met gepaste trots deze goed betaalbare tuinkas met sterkere profielen aanbieden. In dit segment tuinkassen is De ECOplus CLASSIC een klasse apart vanwege de sterkere profielen dan andere tuinkassen. De ECOclassic is qua maatvoering vrijwel identiek aan de ECObasic tuinkas maar het frame is sterker en stabieler. En dit voor een geringe meerprijs!

De ECOplus CLASSIC tuinkas is 1910mm breed. De kas is verkrijgbaar in 4 verschillende lengtematen. De tuinkas is voorzien van een handig frame met integraal verwerkte dakgoten, en een soepel lopende schuifdeur. De dakramen, die ook iets sterker zijn dan de de dakramen van de ECObasic, zijn standaard voorzien van een handmatige raamopener.

Voor het opbouwen van een tuinkas is een fundering noodzakelijk. Wij bieden bij de ECOplus CLASSIC tuinkas een gegalvaniseerde stalen fundering aan welke is inbegrepen bij de prijs! Deze fundering is eenvoudig te monteren en past direct onder het frame van de tuinkas waardoor de tuinkas stevig aan de grond verankerd wordt. 

De tuinkas wordt geleverd in blank aluminium en is standaard voorzien van veiligheidsglas. Veiligheidsglas is 5 tot 7 maal sterker dan traditioneel glas. U krijgt op het frame 2 jaar fabrieksgarantie en er worden bij deze tuinkassen één of meerdere dakramen geleverd, afhankelijk van de lengte van de kas.

LET OP: LAATSTE VOORRAAD VAN 2018.
De kas is altijd 191 cm breed. U kunt hier de gewenste lengte van de tuinkas kiezen.

Maak de tuinkas echt af met deze fraaie lamellenramen, u monteert deze aan de zijkant van de tuinkas. Beluchten kan nog preciezer en u verliest geen warme lucht via het dak. Indien gewenst kiest u ook voor een automatische opener.

* Verplichte velden

Normaal vanaf: € 799,00

Nú vanaf: € 599,00

Enorme showroom

Geopend op zaterdag van 09 tot 14 uur