JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

0

Instagram

Tuinkas ECOluxe met 3mm veiligheidsglas en fundering

Adviesprijs vanaf: € 1.299,00

Bij ons vanaf: € 1.149,00

Productspecificaties

De ECOluxe tuinkas is verkrijgbaar in 4 verschillende lengtematen. De tuinkassen uit deze serie zijn uitstekend geschikt voor de hobbykweker. De tuinkas is voorzien van een handig frame met integraal verwerkte dakgoten, en een soepel lopende schuifdeur. De dakramen zijn standaard voorzien van een handmatige raamopener.

De breedte van de kas is 191cm, de nokhoogte is 230cm. De lengtematen kunt u hieronder aanklikken.

Voor het opbouwen van een tuinkas is een fundering noodzakelijk. Wij bieden bij iedere ECOluxe kweekkas een aluminium fundering aan welke is inbegrepen bij de prijs. Deze fundering is eenvoudig te monteren en past direct onder het frame van de kas waardoor de tuinkas stevig aan de grond verankerd wordt. Een aluminium fundering

De tuinkas wordt geleverd in old cottage green gepoedercoat aluminium en is standaard voorzien van veiligheidsglas. Veiligheidsglas is 5 tot 7 maal sterker dan traditioneel glas. U krijgt op het frame 2 jaar fabrieksgarantie.

Dankzij de vorm van deze tuinkas is de binnenruimte prima. U kunt tot vrijwel aan de zijwand van de kas staan. Wij zien ook kassen van andere leveranciers die slechts een nokhoogte van circa 200 cm hebben. Ook planten hebben dus de ruimte om omhoog te gaan langs de zijwanden. Bij deze kas zit één of zitten meerdere dakramen, afhankelijk van de lengte van de kas.
De kas is altijd 1910mm breed. U kunt hier de gewenste lengte van de tuinkas kiezen. Alle opgegeven maten zijn buitenwerks en het funderingsprofiel is 30mm breed.

Maak de tuinkas echt af met deze fraaie lamellenramen, u monteert deze aan de zijkant van de tuinkas. Beluchten kan nog preciezer en u verliest geen warme lucht via het dak. Indien gewenst kiest u ook voor een automatische opener.

Wij hebben hier de kweektafels geselecteerd die speciaal voor deze kassen geschikt zijn, de breedtemaat is exact van de zijwand tot de deur om geen ruimte te verliezen. Voor een uitgebreidere keuze kijkt u op de afdeling kweektafels.

* Verplichte velden

Adviesprijs vanaf: € 1.299,00

Bij ons vanaf: € 1.149,00

Familiebedrijf sinds 2008

Betrouwbaar en deskundig
met liefde voor uw kas

Overdekte showroom

Geopend op zaterdagen 
van 09.00 tot 14.00 uur

Eigen bezorgdienst

Pinnen bij levering mogelijk
Geen verzendkosten op de kassen