JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Instagram

tuinkas ECObasic 195cm breed met veiligheidsglas en fundering

Adviesprijs vanaf: € 799,00

Bij ons vanaf: € 579,00

Bekijk hier de productvideo's

Productspecificaties

De ECObasic tuinkas met 3mm veiligheidsglas is de beste koop in deze prijsklasse en maatvoering. Waar u ook een tuinkas gaat bekijken, u bent met deze kas altijd gunstiger uit dan bij een andere leverancier. Is het niet dankzij de stijvere, zwaardere fundering van aluminium i.p.v. dun metaal, dan is het wel vanwege de extra dakramen die standaard worden meegeleverd. Dankzij groot inkopen kosten deze kassen tot honderden euro's minder dan bij andere leveranciers!

De ECObasic tuinkas wordt geleverd met één of meerdere dakramen en de kas is standaard voorzien van gehard glas (veiligheidsglas) en het aluminium funderingsprofiel wordt er gratis bijgeleverd. Dit aluminium profiel is veel steviger dan de dunnere metalen funderingen die andere leveranciers aanbieden. Tevens is het mogelijk om te kiezen voor hortifrost glas op het dak! Kortom, een complete kas voor een hele scherpe prijs.

Bekijk ook de video en zie het verschil tussen een stalen fundering (waar u bij anderen vaak voor moet bijbetalen) en het dikke aluminium profiel dat bij ons gratis bij de tuinkas wordt meegeleverd.

  
De kas is standaard altijd 195 cm breed.

De ECO kweekrekken zijn er in verschillende maten met 3 of 5 lagen kweekbakjes. Deze rekken en bakjes zijn allemaal geproduceerd in West Europa. Dit garandeert een goede kwaliteit, bakjes die heel lang mee gaan en dankzij de extra schoortjes is het rek stabiel.

Deze rekken zijn onderling zeer goed te combineren zodat u de juiste  tuinkas-inrichting kunt samenstellen. De bakjes zijn bovendien uitneembaar, handig bij het uitwisselen van zaai en stekgoed kas. In de ECObasic raden wij alleen de lage kweekrekken aan, vanwege de lagere zijwanden van de kas. 

* Verplichte velden

Adviesprijs vanaf: € 799,00

Bij ons vanaf: € 579,00

Familiebedrijf sinds 2008

Betrouwbaar en deskundig
met liefde voor uw kas

Overdekte showroom

Geopend op zaterdagen 
van 09.00 tot 14.00 uur

Eigen bezorgdienst

Pinnen bij levering mogelijk
Geen verzendkosten op de kassen