JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

WIJ ZIJN GESLOTEN VAN 2 TOT 24 AUGUSTUS. KLIK OP DE INFORMATIEBUTTON HIERONDER VOOR DE DETAILS.

0

Instagram

Tuinkas verwarming 55 watt met thermostaat "ECO heater"

Adviesprijs: € 46,95

Bij ons: € 39,95

Productspecificaties

Buisverwarming met ingebouwde thermostaat. Een effectieve manier om een kleine ruimte tegen lichte nachtvorst te beschermen. Deze kachels zijn schoner dan petroleumkachels en zuiniger in gebruik dan kachels met een ventilator. Deze kachel is IP44 gecertificeerd en kan tegen waterspetters.

Deze tuinkasverwarming kan gebruikt worden in een kleine koude bak. Indien u een tuinkas wilt verwarmen heeft u een zwaardere uitvoering nodig, kijk dan naar de 120W of 190W uitvoering.

Bij gebruik in uw tuinkas om planten te overwinteren, raden wij u aan om de planten van de grond te houden, bijvoorbeeld op een kweektafel.

Een piepschuim plaatje onder de potten zorgt ervoor dat de koude uit de bodem wordt tegengehouden. Het is raadzaam om een folie of zeil in de kas te maken waardoor de ruimte die u wilt verwarmen kleiner wordt. Met noppenfolie kunt u uw kas isoleren, ook dit scheelt aanzienlijk in de stookkosten.

☞ Nette afwerking, goede kwaliteit.

☞ Voorzien van instelbare thermostaat.

☞ Te gebruiken om het seizoen te verlengen in koude bakken.

☞ Bijzonder laag stroomverbruik.

☞ De lengte van de buis is 500mm.

☞ Bescherming tegen oververhitting.

☞ Nederlandse instructies.

U kunt de ingebouwde thermostaat niet op temperatuur instellen maar alleen hoger of lager zetten.

De temperatuur meet u met een thermo- hygrometer, naar aanleiding van de afgelezen waarde op de thermo- hygrometer bepaalt u of de thermostaat van de buisverwarming hoger of lager moet staan.

Wij merken dat veel mensen de buis te klein willen kopen, dit is onverstandig. Neem altijd wat overcapaciteit. Omdat de buis uitschakelt bij een bepaalde temperatuur zult u niet veel meer energie verbruiken maar u heeft wel voldoende capaciteit indien het drastisch kouder wordt.

 Let op: Deze buisverwarming is met name bedoelt voor het begin en het einde van het groei en bloeiseizoen. In de winter kan dit apparaat mogelijk te weinig vermogen hebben. U heeft er dan meerdere nodig of een zwaardere kachel.

OFFamiliebedrijf sinds 2008

Betrouwbaar en deskundig
met aandacht voor uw project

Overdekte showroom

25 mooie tuinkassen opgesteld 
Ervaren adviseurs met veel kennis

Eigen bezorgdienst

Pinnen bij levering mogelijk
Geen verzendkosten op de kassen