JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

0

Instagram

Tuinkamers

tuinkamerSteeds vaker trekken mensen de woonkamer door naar buiten. Van het buitenleven genieten vanuit je glazen huisje is ideaal vanwege het wispelturige weer in Nederland. 

Wij merken dat er steeds meer mensen onze kassen op deze manier gebruiken al dan niet gecombineerd met kweekmogelijkheden. De tuinkassen van Robinsons en Alton zijn hiervoor bijzonder geschikt. Dit komt omdat het veiligheidsglas vastgeschroefd wordt in de sponningen. Bij diverse modellen is het mogelijk om een extra dubbele deur in de zijwand te plaatsen wat de beluchting ten goede komt. Let wel op dat de deuren alleen van buitenaf op slot kunnen. 

tuinkamerStandaard worden de tuinkassen met behoorlijk wat dakramen geleverd. Echter bij extreem slecht weer is het mogelijk dat er druppels water naar binnen komen langs de kieren van het raam. Dit kan als vervelend ervaren worden. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de kas zonder dakramen te leveren en dus met extra deuren om de beluchting te compenseren. 

Wij raden altijd aan om bij extreem slecht weer de kas te verlaten en binnen in huis af te wachten tot het slechte weer overgetrokken is. Een glazen bouwwerk blijft altijd meer kwetsbaar dan uw woonhuis en rondvliegende dakpannen, tuinmeubilair of andere objecten kunnen schade toebrengen aan het glas met als gevolg schade aan de kasconstructie. 

Wij raden altijd aan om uw tuinkas bij uw opstalverzekering aan te melden. Het is immers een opstal op uw eigen terrein. Bent u geïnteresseerd of heeft u plannen om een tuinkamer te maken of plaatsen neem dan eens contact op via onderstaand contactformulier. Wij hebben ruime ervaring en goede tips. 

Een tuinkas is een uitstekend alternatief ten opzichte van een officiële tuinkamer. Prijstechnisch zult u verrast zijn en de kwaliteit van de Robinsons en Alton kassen is ruim voldoende om er een hoogwaardig project van te maken.


tuinkamer 3 tuinkamer tuinkamer

tuinkamertuinkamer tuinkamer


Ja, ik wil meer informatie over een tuinkamer

Naam & telefoon

Email

Message

Captcha

* Verplichte velden

Familiebedrijf sinds 2008

Betrouwbaar en deskundig
met aandacht voor uw project

Overdekte showroom

25 mooie tuinkassen opgesteld 
Ervaren adviseurs met veel kennis

Eigen bezorgdienst

Pinnen bij levering mogelijk
Geen verzendkosten op de kassen