JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

0

Instagram

Tuinkamer 3836x7604mm

€ 15.725,00

Productspecificaties

Deze tuinkamer is een klasse apart. Meer dan 70 jaar ervaring vertaalt zich in een mooi en praktisch ontwerp en staat voor hoge kwaliteit. Robinsons tuinkamers zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan. De kassen zijn bestand tegen zwaar weer en kunnen voorzien worden van tafels, planken en een sierlijke nokkam.

Bijzondere tuinkamer om in te zitten of te verblijven

Dankzij de extra hoge zijwanden voelt deze kas aan als een volwaardige tuinkamer. Ideaal om als mens te verblijven in combinatie met het kweken van mooie of lekkere planten. De kas is breedt genoeg om een eettafel met stoelen rondom kwijt te kunnen en de extra dubbele schuifdeur kan op verschillende plaatsen in de kas gemonteerd worden. Tevens is het mogelijk om nog extra deuren te monteren om op warme dagen de tuinkamer goed te kunnen doorluchten. Wij hebben klanten die vloerverwarming in de kas hebben gemaakt in combinatie met een houtkacheltje. Hierdoor is deze ruimte ook in de winter een hele fijne plek om te verblijven en kunnen vorstgevoelige planten goed de winter doorkomen. In tegenstelling tot de broeikassen hebben de tuinkamers geen openslaande dakramen om lekkage bij extreem weer te voorkomen. Indien gewenst is het wel mogelijk om dakramen te plaatsen.

Wilt u meer informatie over andere afmetingen of een aanbod specifiek naar uw wens, neem dan contact op en maak een afspraak bij ons in de showroom. Wij vinden dit leuke projecten om te verwezenlijken en helpen u graag.

Kenmerken van deze tuinkamer zijn:

  1. Extra hoge goot zorgt voor fijne ruime sfeer in de tuinkamer
  2. Extreem stijve profielen, poedercoating met 10 jaar garantie
  3. Veiligheidsglas wordt met aluminium deklatten vastgeschroefd
  4. Deur met slot (buitenzijde) en zeer lage instap
  5. Geïntegreerde goten met regenpijpen
  6. Extra dubbele deur in de zijwand
  7. Tien jaar garantie op het framewerk
  8. Neem voor andere maten contact op, wij helpen u graag
  9. Montage mogelijk tegen meerprijs
  10. Verzendkosten inbegrepenMet de opties die u hieronder kunt kiezen maakt u het mogelijk om de kas van twee zijden te betreden en extra goed te kunnen beluchten. Met de scheidingswand kunt u twee klimaten in de kas aanhouden. De scheidingswand is te bestellen met een enkele- of dubbele schuifdeur en wordt geleverd in de kleur van de kas.

Door een dakraam of lamellenraam toe te voegen verhoogt u de beluchtingsmogelijkheden van de tuinkamer. Het is ook mogelijk om een of meerdere lamellen toe te voegen. Lamellen zijn met name handig om te beluchten zonder warmte via het dak te verliezen. Daarnaast kunt u het lamellenraam op een kiertje zetten om overdruk tegen te gaan tijdens storm. Let wel op dat dit altijd aan de luwe kant is, nooit in de wind!

* Verplichte velden

€ 15.725,00

Familiebedrijf sinds 2008

Betrouwbaar en deskundig
met aandacht voor uw project

Overdekte showroom

25 mooie tuinkassen opgesteld 
Ervaren adviseurs met veel kennis

Eigen bezorgdienst

Pinnen bij levering mogelijk
Geen verzendkosten op de kassen