JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Instagram

Heksenhuis Lievelingsplaats Basic

€ 3.799,00

Productspecificaties

Heksenhuis Lievelingsplaats:

Geef uw tuin een unieke sfeer met dit sprookjesachtige tuinhuis. Heksenhuis Lievelingsplaats is een volledig houten huisje met binnenafmeting van 257 x 240 cm en een nokhoogte van 350 cm. De binnenruimte wordt volledig open gelaten zodat u deze naar eigen inzicht kunt benutten en aankleden. Ook de buitenkant is zo geconstrueerd dat u kunt uitbreiden en aanpassen wat u wilt. Zo kunt u als optie bijvoorbeeld kiezen voor een dubbel raam, een gebogen dakkapel of een schoorsteen. Deze opties ziet u ook op de afbeeldingen bij dit artikel.

Standaard wordt de Lievelingsplaats in blank hout geleverd, maar het huisje kan ook in kleur geleverd worden. De kleur wordt in de fabriek met een speciale schildertechniek aangebracht als zijnde loodverf. In drie behandelingen krijgt het hout een schilderachtige antieke look dat het huisje zijn unieke sprookjessfeer geeft.

Opbouw:

Heksenhuis Lievelingsplaats bestaat volledig uit houten onderdelen. De wanden van het huisje bestaan uit staanders met een dikte van circa 60 mm met daarop een 19 mm dikke multiplex plaat van Nordic Pine hout. Door deze constructie, en de standaard dubbele beglazing, kan het huisje eenvoudig geïsoleerd worden. Zo kunt u het gemakkelijk verwarmen en er ook in de winter gebruik van maken. Het dak wordt voorzien van een bitumenlaag. De 28 mm dikke vloer heeft een messing- en groefprofiel voor stevigheid en een gemakkelijke montage. Het tuinhuis is voorzien van twee ramen met roosters van massief hout en een dubbele beglazing. Bij dit model wordt standaard een schoorsteen met regenkap geleverd, zoals op de afbeelding te zien is.

De Lievelingsplaats wordt als bouwpakket geleverd en heeft een verpakkingsmaat van 240 x 80 x 150 cm met een totaalgewicht van 750 kg. 95% van het hout is reeds op maat gezaagd en 5% kunt u naar eigen wens in een bepaalde maat of vorm zagen. Zo is ieder huisje uniek en kunt u er uw eigen twist aan geven. De afbeeldingen bij dit product geven een voorbeeld van wat u van het huisje kunt maken. Het bouwpakket is voorzien van alles wat u nodig heeft. Alle bevestigingsmiddelen worden bijgevoegd, evenals 2 rollen bitumen dakbedekking en een BB SF deurslot met 2 sleutels. 

De maten van Heksenhuis Lievelingsplaats:

  • Basis / grondplaat: 262 x 244
  • Buitenmaat: 300 x 303 cm
  • Nokhoogte: 350 cm
  • Hoogte zijkant links: 127 cm
  • Hoogte zijkant rechts: 98 cm
  • Overhang dak voor & achter: 26 cm
  • Breedte deur 55 cm
  • Hoogte deur 170 cm
* Verplichte velden

€ 3.799,00

Familiebedrijf sinds 2008

Betrouwbaar en deskundig
met liefde voor uw kas

Overdekte showroom

Geopend op zaterdagen 
van 09.00 tot 14.00 uur

Eigen bezorgdienst

Pinnen bij levering mogelijk
Geen verzendkosten op de kassen