JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

0

Instagram

Heksenhuis Luxe

€ 5.999,00

Productspecificaties

Heksenhuis Luxe:

Geef uw tuin een unieke sfeer met dit sprookjesachtige tuinhuis. Heksenhuis luxe is een volledig houten huisje met binnenafmeting van 257 x 240 cm en een nokhoogte van 350 cm. De binnenruimte wordt volledig open gelaten zodat u deze naar eigen inzicht kunt benutten en aankleden. Ook de buitenkant is zo geconstrueerd dat u kunt uitbreiden en aanpassen wat u wilt. Heksenhuis luxe is standaard al voorzien van diverse opties zoals: een dakkappel met dubbel glas, een rond extra venster, een schoorsteen met regenkap en een hoogwaardige dakbedekking met shingles van redcederhout voor het dak en de dakkapel.

Standaard wordt het heksenhuis in blank hout geleverd, maar het huisje kan ook in kleur geleverd worden. De kleur wordt in de fabriek met een speciale schildertechniek aangebracht als zijnde loodverf. In drie behandelingen krijgt het hout een schilderachtige antieke look dat het huisje zijn unieke sprookjessfeer geeft. Elk heksenhuis krijgt zijn kleur door een zeer uitgebreide "nat in nat" verftechniek, d.w.z. de basiskleur wordt aangebracht, weggeveegd en een tweede kleur wordt aangebracht op de nog vochtige verf. Na een droogtijd van ongeveer vier dagen worden de laatste accenten gezet met een andere kleur. De kleur van de deur en het raamkozijn komt altijd overeen met de accentkleur op de grote oppervlakken. Ten slotte zorgen de schilders voor een optisch verouderingsproces met een donkere kleur. Ongeveer 50 uur en 20 liter speciaal gemaakte kleuren zijn nodig om een ​​tuinhuis een magische kleurafwerking te geven.

Opbouw:

Heksenhuis luxe bestaat volledig uit houten onderdelen. De wanden van het huisje bestaan uit staanders met een dikte van circa 60 mm met daarop een 19 mm dikke multiplex plaat van Nordic Pine hout. Door deze constructie, en de standaard dubbele beglazing, kan het huisje eenvoudig geisoleerd worden. Zo kunt u het gemakkelijk verwarmen en er ook in de winter gebruik van maken. Het dak is voorzien van een bitumenlaag. De 28 mm dikke vloer heeft een messing- en groefprofiel voor stevigheid en een gemakkelijke montage. Het tuinhuis is voorzien van twee ramen met roosters van massief hout en een dubbele beglazing. Bij dit model wordt standaard een schoorsteen met regenkap geleverd, zoals op de afbeelding te zien is.

Het huisje wordt als bouwpakket geleverd en heeft een verpakkingsmaat van 310 x 80 x 160 cm met een totaalgewicht van 900 kg. 95% van het hout is reeds op maat gezaagd en 5% kunt u naar eigen wens in een bepaalde maat of vorm zagen. Zo is ieder huisje uniek en kunt u er uw eigen twist aan geven. De afbeeldingen bij dit product geven een voorbeeld van wat u van het huisje kunt maken. Het bouwpakket is voorzien van alles wat u nodig heeft. Alle bevestigingsmiddelen worden bijgevoegd, evenals 2 rollen bitumen dakbedekking en een BB SF deurslot met 2 sleutels. 
Standaard wordt de Lievelingsplaats in blank hout geleverd, maar het huisje kan ook in kleur geleverd worden. De kleur wordt in de fabriek met een speciale schildertechniek aangebracht als zijnde loodverf. In drie behandelingen krijgt het hout een schilderachtige antieke look dat het huisje zijn unieke sprookjessfeer geeft. U kunt kiezen uit vier verschillende kleuren:

Black Ceruse: Ebbenhout als basiskleur met accenten van middelgrijs en mahonie.
Brown Ceruse: Eik als basiskleur met accenten van berk en crème.
Red Ceruse: Middelgrijs als basiskleur met rode accenten.
Mahagoni Duett Ceruse: Twee mahonie tonen, aubergine en ivoor.

* Verplichte velden

€ 5.999,00

Familiebedrijf sinds 2008

Betrouwbaar en deskundig
met liefde voor uw kas

Overdekte showroom

Geopend op zaterdagen 
van 09.00 tot 14.00 uur

Eigen bezorgdienst

Pinnen bij levering mogelijk
Geen verzendkosten op de kassen