JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Instagram

Heksenhuis Filosofenbank

€ 2.999,00

Productspecificaties

Filosofenbank:

Geef uw tuin een unieke sfeer met deze sprookjesachtige 'filosofenbank'. De filosofenbank is een volledig houten huisje met een afmeting van 2240 mm x 1670 mm x 2830 mm. De binnenruimte wordt, afgezien van de larixhouten bank, volledig open gelaten zodat u deze naar eigen inzicht kunt benutten en aankleden. Ook de buitenkant is zo geconstrueerd dat u kunt uitbreiden en aanpassen wat u wilt. Zo kunt u als optie bijvoorbeeld kiezen voor een bijpassende schoorsteen. Standaard is de filosofenbank al voorzien van een dakkapel en een hoge kwaliteit dakbedekking met shingles van redcederhout.

Standaard wordt deze filosofenbank in blank hout geleverd. Om het huisje meer uitstraling te geven kunt u een verf- en lakpakket mee bestellen waarmee u het hout o.a. kunt voorbehandelen, voorzien van kleur en aflakken. U kunt dan kiezen uit de kleuren Black Ceruse, Red Ceruse en Brown Ceruse. 

Opbouw:

Dit tuinhuis bestaat volledig uit houten onderdelen. De wanden van het huisje bestaan uit staanders met een dikte van circa 60 mm met daarop een 19 mm dikke multiplex plaat van Nordic Pine hout. De 21 mm dikke vloer heeft net als het dak een messing- en groefprofiel voor stevigheid en een gemakkelijke montage. 

De filosofenbank wordt als bouwpakket geleverd en heeft een verpakkingsmaat van 240 x 80 x 150 met een totaalgewicht van 400 kg. 95% van het hout is reeds op maat gezaagd en 5% kunt u naar eigen wens in een bepaalde maat of vorm zagen. Zo is ieder huisje uniek en kunt u er uw eigen twist aan geven. De afbeeldingen bij dit product geven een voorbeeld van wat u van het huisje kunt maken. Het bouwpakket is voorzien van alles wat u nodig heeft. Alle bevestingsmiddelen worden bijgevoegd.

De maten de Heksenhuis Filosofenbank:

  • Basis / grondplaat: 119 x 155
  • Buitenmaat: 224 x 167 cm
  • Nokhoogte: 284 cm
  • Overhang dak voor: 30 cm
  • Overhang dak achter: 10 cm
* Verplichte velden

€ 2.999,00

Familiebedrijf sinds 2008

Betrouwbaar en deskundig
met liefde voor uw kas

Overdekte showroom

Geopend op zaterdagen 
van 09.00 tot 14.00 uur

Eigen bezorgdienst

Pinnen bij levering mogelijk
Geen verzendkosten op de kassen