JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Instagram

Heksenhuis Bed & Breakfast

€ 31.180,00

Productspecificaties

Heksenhuis Bed & Breakfast:

Geef uw tuin een unieke sfeer met dit ruime sprookjesachtige tuinhuis. Heksenhuis Bed & Breakfast is een volledig houten huis met een ruime buitenmaat van 278 x 540 cm en een nokhoogte van maar liefst 510 cm. Dit heksenhuis is dan ook geen compact tuinhuisje meer, maar een volwaardig weekendhuis waarin u kunt overnachten. De binnenruimte biedt u alle mogelijkheden om deze naar eigen inzicht te benutten en aankleden. Het huis wordt geleverd met een verdiepingsvloer van 200 cm x 233 cm. In het midden heeft u dan een stahoogte van 200 cm. Deze extra ruimte is bijvoorbeeld te gebruiken als slaapplaats of extra opbergruimte. De benedenverdieping kunt dan invullen met bijvoorbeeld een keukentje, badkamer en woonkamer of enkel een ruime sauna. Een impressie van de mogelijkheden vindt u bij de afbeeldingen. 

Opbouw:

De opbouw van heksenhuis Bed & Breakfast bestaat volledig uit duurzame vurenhouten onderdelen uit Europese bossen. Deze onderdelen worden in Duitsland met grote precisie op maat gemaakt. Voor het dak wordt gebruik gemaakt van Canadese Red Ceder shingles. Dit zorgt voor een uitermate hoogwaardige dakbedekking die het uiterlijk van het heksenhuis helemaal afmaakt. De zijwanden van het heksenhuis zijn 138 mm dik en goed te isoleren. De dakconstructie bestaat uit vlakke panelen met een dikte van 28 mm. In totaal is het huis voorzien van 11 ramen, waarvan er 9 geopend kunnen worden. Zo krijgt u altijd voldoende licht en lucht. Het dak wordt standaard voorzien van 2 dakkapellen.

Tenslotte wordt het huis in 3 behandelingen voorzien van een kleur. Elk heksenhuis krijgt zijn kleur door een zeer uitgebreide "nat in nat" verftechniek, d.w.z. de basiskleur wordt aangebracht, weggeveegd en een tweede kleur wordt aangebracht op de nog vochtige verf. Na een droogtijd van ongeveer vier dagen worden de laatste accenten gezet met een andere kleur. De kleur van de deur en het raamkozijn komt altijd overeen met de accentkleur op de grote oppervlakken. Ten slotte zorgen de schilders voor een optisch verouderingsproces met een donkere kleur. Ongeveer 50 uur en 20 liter speciaal gemaakte kleuren zijn nodig om een ​​tuinhuis een magische kleurafwerking te geven.

De maten van Heksenhuis Bed & Breakfast:

  • Binnenmaat: 217 x 430 cm
  • Buitenmaat: 278 x 540 cm
  • Buitenmaat inclusief dakoverstek: 383 x 545 cm
  • Nokhoogte: 510 cm
  • Breedte deur 61,5 cm
  • Hoogte deur 173 cm

De prijs van dit heksenhuis is inclusief bezorging en montage.

OFFamiliebedrijf sinds 2008

Betrouwbaar en deskundig
met liefde voor uw kas

Overdekte showroom

Geopend op zaterdagen 
van 09.00 tot 14.00 uur

Eigen bezorgdienst

Pinnen bij levering mogelijk
Geen verzendkosten op de kassen