JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

0

Instagram

Tuinhuis Alton Shipton Red Cedar

€ 4.635,00

Productspecificaties

Alton Shipton:

De Alton Shipton is een hoogwaardig tuinhuis, passend in elke tuin. Door de opbouw van Red Ceder hout, gefabriceerd in het Verenigd Koninkrijk, geeft het uw tuin een unieke uitstraling. Het tuinhuis is voor diverse toepassingen te gebruiken, zoals opslag. Maar het huis kan natuurlijk optiaal gebruikt worden als een rustige hoek in uw tuin waar u ontspannen een boek kunt lezen of zelfs uw kantoor in kunt vestigen. Of denk bijvoorbeeld aan de zomeravond wanneer het net te fris is om buiten te zitten. Zet uw tuinmeubilair binnen en geniet alsnog van een fijne avond.

De Alton Shipton is opgebouwd uit een frame van redwood met een gevelbekleding van redcederhout De vloer is gemaakt van 19 mm dik geimpregneerd redwood. Hetzelfde materiaal als het frame en het dak. Het dak wordt standaard afgewerkt met een laag dakleer. Als optie kunt u kiezen voor een leidak van redcederhout. Dit geeft het tuinhuis meer uitstraling en ziet er hoogwaardiger uit dan het standaard dakleer. 

Kenmerken:

 1. Western Red Ceder gevelbekleding
 2. Robuust Redwood frame
 3. Geïmpregneerde houten vloer met een dikte van 19 mm
 4. Gregoriaanse ruiten
 5. Gehard glas
 6. Enkele deur met een insteekslot
 7. Oliebehandeling van al het hout

De maten van de Alton Shipton:

 • Breedte: 1920 mm
 • Diepte: 1920 mm
 • Goothoogte: 1949 mm
 • Nokhoogte: 2492 mm
 • Breedte deuropening: 666 mm
 • Hoogte deuropening: 1793 mm

Het merk Alton:

Sinds 1921 is Alton de leider in de markt van redceder tuinkassen. Vanaf 2017 is het assortiment uitgebreid naar houten tuinhuisjes die volgens hetzelfde principe gefabriceerd worden. Uitsluitend hoogwaardige materialen in een mooie en moderne afwerking. Zo wordt dit tuinhuis met zijn kwaliteitsuitstraling het middelpunt van uw tuin en onderscheid het zich van de standaard tuinhuisjes.

Alle producten van Alton worden gemaakt in de werkplaats in Staffordshire in het Verenigd Koninkrijk. Hier worden alle materialen zo gemaakt dat het voor iedereen mogelijk is om het tuinhuis gemakkelijk te kunnen monteren.
* Verplichte velden

€ 4.635,00

Familiebedrijf sinds 2008

Betrouwbaar en deskundig
met aandacht voor uw project

Overdekte showroom

25 mooie tuinkassen opgesteld 
Ervaren adviseurs met veel kennis

Eigen bezorgdienst

Pinnen bij levering mogelijk
Geen verzendkosten op de kassen