Draai uw apparaat 90 graden voor de beste gebruikerservaring

Laat u inspireren door de projecten die Tuinkassenwinkel gerealiseerd heeft

 

TUINKASSENWINKEL WERKT SAMEN MET VERSCHILLENDE ERVAREN MONTAGEBEDRIJVEN OM UW TUINKAS OF ORANGERIE OP DE JUISTE WIJZE TE LATEN MONTEREN. OP DEZE PAGINA HEBBEN WE EEN SELECTIE GEMAAKT UIT DE VELE PROJECTEN DIE WIJ HEBBEN GEREALISEERD.

IN DE REGEL KOMEN DE MONTEURS EEN DAG NA LEVERING VAN DE TUINKAS OM DEZE TE MONTEREN. AFHANKELIJK VAN DE GROOTTE VAN DE KAS IS DUURT DE KLUS 1 TOT 3 DAGEN EN KOMEN ER 2 MONTEURS OM DE KLUS TE KLAREN. INDIEN U GEBRUIK WILT MAKEN VAN MONTAGESERVICE EN WILT WETEN WAT DE KOSTEN ZIJN, MAIL ONS DAN EN GEEFT U DOOR OM WELKE KAS HET GAAT, IN WELKE MAAT EN OP WELKE LOCATIE. WIJ REAGEREN SNEL EN BINNEN 24 UUR HEEFT U NORMAAL GESPROKEN ANTWOORD OP UW VRAAG.

  

Alle beeldmateriaal op deze pagina is door ons zelf gemaakt. De getoonde kassen zijn allemaal via Tuinkassenwinkel aangeschaft en bijna allemaal via ons gemonteerd.

 

 

Wij hebben er voor gekozen om uitsluitend kassen te leveren en te plaatsen die van goede kwaliteit zijn. In het verleden kregen we veel verzoeken om ook de minder windvaste kassen te plaatsen maar inmiddels hebben we deze helemaal uit het assortiment gehaald.

Wij gaan alleen voor het beste en ook al is het wat duurder, uiteindelijk is het toch goedkoper omdat de door ons geleverde tuinkassen van betere kwaliteit zijn. Het materiaal is dikker en het glas wordt op een betere manier in de sponning verwerkt. Alle kassen die wij leveren hebben een slot op de deur en de ramen zijn echt sterk en dankzij de openers ook veel windvaster.

Schade aan onze kassen komt slechts bij uitzondering voor en is vaak gevolgschade van een object dat tegen de tuinkas is aangekomen zoals een dakpan of ander onheil van buitenaf.

 
 

Onze opdrachtgevers variëren van particulieren met een mooie tuin tot (grote) bedrijven of winkeliers, maar ook overheden weten ons te vinden. Wij hebben gewerkt voor verschillende Gemeentes, de nationale Politie, veel instellingen als scholen en huizen voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Maar ook in opdracht van grote en kleine bouwondernemingen.

Wilt u ook een mooie tuinkas of orangerie laten plaatsen? Vul dan het contactformulier in en wij reageren dan zo snel mogelijk op uw bericht. Wij doen al vijftien jaar niets anders dan kassen bouwen en denken graag met u mee om een succes van uw project te maken.

 


 

Niet alleen in Nederland en België hebben wij tuinkassen mogen leveren en plaatsen. Van Finland tot aan de Pyreneeën zijn we inmiddels geweest. Een enorme eer en leuke avonturen. Met veel klanten hebben we na jaren nog steeds leuk contact. Dat maakt het werk nóg leuker. Deze pagina is dan ook een stukje waardering van de klanten dat men ons jaren na dato nog steeds mooie foto’s stuurt omdat ze ons het beste gunnen.

 

Tijdens de Covid-19 uitbraak bedachten de creatievelingen van Mediamatic in Amsterdam het concept Serres Séparées. Tuinkassenwinkel B.V. mocht de kassen leveren. Met hulp van de mensen van Mediamatic hebben wij dit project succesvol kunnen afronden.

''Serres Séparées


Serres Séparées is een op Covid-19 geïnspireerde uitbreiding van het restaurant van kunstcentrum Mediamatic. Kassen aan de waterkant zijn getransformeerd tot private dinerruimtes. De naam is geïnspireerd op de Franse chambre séparée; een kamer in een bar of restaurant die een sexy vorm van intimiteit suggereert. Het plantaardige eten (‘gegarandeerd geen zoönose’) wordt geserveerd op speciaal ontworpen planken, waardoor de bediening afstand kan houden. Het contrast tussen privé en publiek maakt van de dinerervaring een herinterpretatie van het gevoel van veiligheid en samenzijn. Mediamatic claimt met dit concept een voortrekkersrol, onder andere door de kennis van het project online te delen.''

Bron: www.dutchdesignawards.nl/gallery/serres-separees/

Bezoek Mediamatic aan Dijksgracht 6 te Amsterdam.