JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

0

Instagram

ECOplus Orangerie 3770 x 3770mm Antraciet

Adviesprijs vanaf: € 3.249,00

Bij ons vanaf: € 2.849,00

Bekijk hier de productvideo's

Productspecificaties

De ECOplus orangerie is een fraaie aanwinst in iedere tuin! Deze orangerie of tuinkas wordt standaard met met een donkergrijze poedercoating geleverd en heeft een sterk aluminium funderingsprofiel (ook in kleur) en standaard 4 dakramen. Het glas wordt vastgezet met indeklijsten in de kleur van de kas. Deze indeklijsten worden standaard meegeleverd op dit model en zorgen ervoor dat de orangerie veel windvaster is dan vergelijkbare modellen in deze prijsklasse. Deze afwerking is bovendien mooier dan glasmontage door middel van glasclips of glasveren.

Deze tuinkas is in West Europa gemaakt, in tegenstelling tot veel andere kassen die worden aageboden. Het verschil is vaak te zien aan de bouwtekeningen, de poedercoating, de afwerking en het kleinmateriaal. Daarnaast heeft deze tuinkas een hoge goot, hierdoor kunt u gemakkelijk verblijven in deze kas of orangerie.

Het glas in deze tuinkas is gehard glas, dit is erg sterk en de kans op glasbreuk wordt hierdoor tot een minimum beperkt!

Houd er rekening mee dat meubels en kussens die in deze Orangery worden gebruikt, voor extern gebruik moeten zijn, want geen kas is 100% waterdicht en natuurlijk krijgen ze ook veel zonlicht.

Voor de maatvoering van deze kas kunt u de laatste foto bekijken.
Maak de tuinkas echt af met deze fraaie lamellenramen, u monteert deze aan de zijkant van de tuinkas. Beluchten kan nog preciezer en u verliest geen warme lucht via het dak. Indien gewenst kiest u ook voor een automatische opener.

De hoogwaardige en sterke aluminium kweektafels van 'Efficient Gardener' zijn geschikt voor vrijwel alle kassen. Door de extra hoogte is de tafel erg geschikt om aan te werkten en tegelijkertijd onderop ook planten te laten groeien. De tafels kunnen op twee manieren gebruikt worden:

1. Met het blad omhoog, zodat u hem daadwerkelijk als tafel gebruikt

2. Met het blad naar beneden, zodat u een bak heeft met opstaande randen

Adviesprijs vanaf: € 3.249,00

Bij ons vanaf: € 2.849,00

Familiebedrijf sinds 2008

Betrouwbaar en deskundig
met liefde voor uw kas

Overdekte showroom

Geopend op zaterdagen 
van 09.00 tot 14.00 uur

Eigen bezorgdienst

Pinnen bij levering mogelijk
Geen verzendkosten op de kassen