JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

0

Instagram

ECOplus Orangerie 3770 x 3770mm Antraciet

Adviesprijs: € 4.439,00

Bij ons: € 4.128,27

Bekijk hier de productvideo's

Productspecificaties

De ECOplus orangerie is een fraaie aanwinst in iedere tuin! Deze orangerie of tuinkas wordt standaard met met een donkergrijze poedercoating geleverd en heeft een sterk aluminium funderingsprofiel (ook in kleur) en standaard 4 dakramen. Het glas wordt vastgezet met indeklijsten in de kleur van de kas. Deze indeklijsten worden standaard meegeleverd op dit model en zorgen ervoor dat de orangerie veel windvaster is dan vergelijkbare modellen in deze prijsklasse. Deze afwerking is bovendien mooier dan glasmontage door middel van glasclips of glasveren.

Deze tuinkas is in West Europa gemaakt, in tegenstelling tot veel andere kassen die worden aageboden. Het verschil is vaak te zien aan de bouwtekeningen, de poedercoating, de afwerking en het kleinmateriaal. Daarnaast heeft deze tuinkas een hoge goot, hierdoor kunt u gemakkelijk verblijven in deze kas of orangerie.

Het glas in deze tuinkas is gehard glas, dit is erg sterk en de kans op glasbreuk wordt hierdoor tot een minimum beperkt!

Houd er rekening mee dat meubels en kussens die in deze Orangery worden gebruikt, voor extern gebruik moeten zijn, want geen kas is 100% waterdicht en natuurlijk krijgen ze ook veel zonlicht.

Voor de maatvoering van deze kas kunt u de laatste foto bekijken.

Let op: deze orangerie staat NIET opgesteld in de showroom en de levertijd is 7 tot 9 weken.
Maak de tuinkas echt af met deze fraaie lamellenramen, u monteert deze aan de zijkant van de tuinkas. Beluchten kan nog preciezer en u verliest geen warme lucht via het dak. Indien gewenst kiest u ook voor een automatische opener.

Adviesprijs: € 4.439,00

Bij ons: € 4.128,27

Familiebedrijf sinds 2008

Betrouwbaar en deskundig
met aandacht voor uw project

Overdekte showroom

25 mooie tuinkassen opgesteld 
Ervaren adviseurs met veel kennis

Eigen bezorgdienst

Pinnen bij levering mogelijk
Geen verzendkosten op de kassen