JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Instagram

Muurkas 667mm extra sterk frame en veiligheidsglas - blank aluminium

Adviesprijs vanaf: € 699,00

Bij ons vanaf: € 599,00

Productspecificaties

Muurkas ECO 667

Deze Muurkas is ideaal als de beschikbare ruimte beperkt is. Bij deze tuinkas is optioneel een set regenpijpen en een automatische raamopener beschikbaar.

De muurkas wordt geleverd inclusief een aluminium funderingsprofiel. Dit profiel is de basis van de kas en zonder dit profiel zal de deur niet gemakkelijk open en dicht gaan. De hoekprofielen van deze kas zijn extra stevig dankzij holle kamers. Tevens zijn de wielen van een superieure kwaliteit. De schoren zijn gemaakt van hoeklijnen i.p.v. platte profielen. Op de plaatjes is het niet te zien maar wij als specialist weten dat deze kas beter is dan de kassen van andere leveranciers in dit prijssegment.

Tips van de specialist

Indien u een muurkas plaatst, komt de stabiliteit vanuit de muur. Plaats een muurkas dus alleen tegen een stevige muur.

Zorg ervoor dat de hoek tussen de muur en de bodem haaks is. Als dit niet haaks is en u heeft het frame opgebouwd, past het glas er wellicht niet in de sponning.

Zorg ervoor dat de ondergrond iets boven maaiveld ligt. Hiermee voorkomt u dat er water naar binnen kan lopen als er veel regen valt.
Indeklijsten zijn een vervanging van de RVS glasclips. In plaats van deze clips gebruikt u de indeklijsten die aan beide zijden een centimeter over het glas heen worden gemonteerd. Dit ziet er niet alleen fraaier uit, ook de wind krijgt minder kans om het glas eventueel uit de sponningen te blazen. Indien u de kas in het groen besteld, dan zijn de indeklijsten in dezelfde kleur. Indien u een kas in blank aluminium besteld, dan zijn de indeklijsten wit.

Wij hebben hier de kweektafels geselecteerd die speciaal voor deze kassen geschikt zijn, de breedtemaat is exact van de zijwand tot de deur om geen ruimte te verliezen. Voor een uitgebreidere keuze kijkt u op de afdeling kweektafels.

* Verplichte velden

Adviesprijs vanaf: € 699,00

Bij ons vanaf: € 599,00

Familiebedrijf sinds 2008

Betrouwbaar en deskundig
met liefde voor uw kas

Overdekte showroom

Geopend op zaterdagen 
van 09.00 tot 14.00 uur

Eigen bezorgdienst

Pinnen bij levering mogelijk
Geen verzendkosten op de kassen