JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

0

Instagram

Muurkas 1285x1910 mm extra sterk frame en veiligheidsglas

Normaal: € 599,00

Nú: € 549,00

Productspecificaties

Muurkas ECO 1285*1910mm

Deze Muurkas is een mooie tussenmaat voor de hobbykweker. Dankzij de hoge goot en lage nok is de kas tegen veel muren te plaatsen en heeft u overal in de kas de mogelijkheid om te staan. Dit in tegenstelling tot een kas met een lage zijwand. Deze muurkas biedt veel waar voor haar geld dankzij de enorme inhoud op een beperkte ondergrond.

Bij deze tuinkas is optioneel een set regenpijpen en een automatische raamopener beschikbaar. De muurkassen worden standaard in blank aluminium geleverd. De groene kleur is een optie die u hieronder kunt aanvinken.

De muurkas wordt geleverd inclusief een aluminium funderingsprofiel. Dit profiel is de basis van de kas en zonder dit profiel zal de deur niet gemakkelijk open en dicht gaan. De hoekprofielen van deze kas zijn extra stevig dankzij holle kamers. Tevens zijn de wielen van een superieure kwaliteit. De schoren zijn gemaakt van hoeklijnen i.p.v. platte profielen. De deur kan zowel aan de linkzijde als aan de rechterzijde geplaatst worden. Dit is standaard, u hoeft hier niets voor aan te geven tijdens uw bestelprocedure.

Op de plaatjes is het niet te zien maar wij als specialist weten dat deze kas beter is dan de kassen van andere leveranciers in dit prijssegment. Een voorbeeld van deze kas hebben wij opgebouwd in de showroom. Het gaat dan om model 1285*1295mm in het blank aluminium. Zie ook de video aan de linkerzijde van deze pagina.

Tips van de specialist

Indien u een muurkas plaats komt de stabiliteit vanuit de muur. Plaats een muurkas dus alleen tegen een stevige muur.

Zorg ervoor dat de hoek tussen de muur en de bodem haaks is. Als dit niet haaks is en u heeft het frame opgebouwd, past het glas er wellicht niet in de sponning.

Zorg ervoor dat de ondergrond iets boven maaiveld ligt. Hiermee voorkomt u dat er water naar binnen kan lopen als er veel regen valt.

Afmetingen van deze muurkas

Diepte 1285mm

Lengte 1910mm

Goothoogte 1750mm

Nokhoogte 2122mm

Deurbreedte 610mm

Deurhoogte 1878mm

Funderingshoogte 100mm.

Standaard geleverd met 1 dakraam

100% gefabriceerd in West Europa

N.B. De getoonde foto is een maat groter namelijk 1285*2530mm
Wij hebben hier de kweektafels geselecteerd die speciaal voor deze kassen geschikt zijn, de breedtemaat is exact van de zijwand tot de deur om geen ruimte te verliezen. Voor een uitgebreidere keuze kijkt u op de afdeling kweektafels.

Normaal: € 599,00

Nú: € 549,00

Grootste showroom

Geopend op alle zaterdagen