JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Instagram

Muurkas 1285mm extra sterk frame en veiligheidsglas - poedercoating klassiek groen

Normaal vanaf: € 649,00

Nú vanaf: € 599,00

Productspecificaties

Muurkas ECO 1285

Deze Muurkas is ideaal als de beschikbare ruimte beperkt is. Bij deze tuinkas is optioneel een set regenpijpen en een automatische raamopener beschikbaar.

De muurkas wordt geleverd inclusief een aluminium funderingsprofiel. Dit profiel is de basis van de kas en zonder dit profiel zal de deur niet gemakkelijk open en dicht gaan. De hoekprofielen van deze kas zijn extra stevig dankzij holle kamers. Tevens zijn de wielen van een superieure kwaliteit. De schoren zijn gemaakt van hoeklijnen i.p.v. platte profielen. Op de plaatjes is het niet te zien maar wij als specialist weten dat deze kas beter is dan de kassen van andere leveranciers in dit prijssegment.

Een voorbeeld van deze kas hebben wij opgebouwd in de showroom. Het gaat dan om model 1285*1295mm in blank aluminium.

Tips van de specialist

Indien u een muurkas plaatst, komt de stabiliteit vanuit de muur. Plaats een muurkas dus alleen tegen een stevige muur.

Zorg ervoor dat de hoek tussen de muur en de bodem haaks is. Als dit niet haaks is en u heeft het frame opgebouwd, past het glas er wellicht niet in de sponning.

Zorg ervoor dat de ondergrond iets boven maaiveld ligt. Hiermee voorkomt u dat er water naar binnen kan lopen als er veel regen valt.
Wij hebben hier de kweektafels geselecteerd die speciaal voor deze kassen geschikt zijn. Voor een uitgebreidere keuze kijkt u op de afdeling kweektafels.

* Verplichte velden

Normaal vanaf: € 649,00

Nú vanaf: € 599,00

Enorme showroom

Geopend op zaterdag van 09 tot 14 uur