JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

0

Instagram

Kweekrek met 9 Kweekbakjes 410x740x910mm

€ 69,95

Productspecificaties

De nieuwe serie hoogwaardig aluminium kweekrekken van Efficient Gardener zijn zeer robuust door de diverse hoekverbindingen. Dankzij de afmetingen die efficient te noemen zijn, bespaart u veel ruimte in de kas en wordt de kweekruimte optimaal benut. Daarnaast worden deze kweektafels in verschillende formaten geleverd in drie en vijf verdiepingen. Let op, de tafel van vijf verdiepingen past niet in de ECO Classic tuinkassen die een lagere zijwand hebben.

De gegoten kunststof bakjes zijn van een superieure kwaliteit die gegarandeerd zorgen voor jarenlang gebruik. Dit in tegenstelling tot andere kweekrekken met bakjes van andere leveranciers die goedkope, dunne wegwerpbakjes leveren in de frames. Zodra deze bakjes scheuren of breken is het rek waardeloos omdat de bakjes niet los leverbaar zijn. De bakjes die in dit kweekrek geleverd worden zijn los te bestellen en worden gefabriceerd in Europa.

De kweekrekken van Efficient Gardener zijn gemaakt in West-Europa.

Dit kweekrek heeft een afmeting van 410 x 740 x 910 mm en is voorzien van drie verdiepingen. Het rek is per verdieping voorzien van drie kweekbakjes, negen stuks in totaal.

OFFamiliebedrijf sinds 2008

Betrouwbaar en deskundig
met aandacht voor uw kas

Overdekte showroom

25 kassen opgesteld 
Deskundige medewerkers

Eigen bezorgdienst

Pinnen bij levering mogelijk
Geen verzendkosten op de kassen