JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Instagram

Kweekrek met 20 Kweekbakjes 410x975x1370mm

€ 139,95

Productspecificaties

De nieuwe serie hoogwaardig aluminium kweekrekken van Efficient Gardener zijn zeer robuust door de diverse hoekverbindingen. Dankzij de afmetingen die efficient te noemen zijn, bespaart u veel ruimte in de kas en wordt de kweekruimte optimaal benut. Daarnaast worden deze kweektafels in verschillende formaten geleverd in drie en vijf verdiepingen. Let op, de tafel van vijf verdiepingen past niet in de ECO Classic tuinkassen die een lagere zijwand hebben.

De gegoten kunststof bakjes zijn van een superieure kwaliteit die gegarandeerd zorgen voor jarenlang gebruik. Dit in tegenstelling tot andere kweekrekken met bakjes van andere leveranciers die goedkope, dunne wegwerpbakjes leveren in de frames. Zodra deze bakjes scheuren of breken is het rek waardeloos omdat de bakjes niet los leverbaar zijn. De bakjes die in dit kweekrek geleverd worden zijn los te bestellen en worden gefabriceerd in Europa.

De kweekrekken van Efficient Gardener zijn gemaakt in West-Europa.

Dit kweekrek heeft een afmeting van 410 x 975 x 1370 mm en is voorzien van vijf verdiepingen. Het rek is per verdieping voorzien van vier kweekbakjes, twintig stuks in totaal.

OFEnorme showroom

Geopend op zaterdag van 09 tot 14 uur