JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Instagram

PAKKETDEAL Muurkas 667 x 2530 mm extra sterk frame en veiligheidsglas + accessoires | Groen

Normaal: € 739,90

Nú: € 649,00

Productspecificaties

Dankzij een gunstig inkopen bieden wij deze groene Muurkas ECO 667 x 2530 mm inclusief accessoires aan voor een scherpe actieprijs. De muurkas is voorzien van de volgende accessoires:

  • Automatische raamopener van Thermo
  • zakje groene ophanghaken (6 stuks)

Afmetingen van deze muurkas

Diepte: 667 mm
Lengte: 2530 mm
Goothoogte: 1750 mm
Nokhoogte: 1978 mm
Deurbreedte: 2 x 610 mm
Deurhoogte: 1750 mm
Funderingshoogte: 100 mm

Muurkas ECO 667 x 2530 mm

Deze Muurkas is ideaal als de beschikbare ruimte voor een tuinkas beperkt is. De muurkas die via deze pakketdeal wordt aangeboden, is standaard voorzien van een groene poedercoating.

De muurkas wordt geleverd inclusief een aluminium funderingsprofiel. Dit profiel is de basis van de kas en zonder dit profiel zullen de deuren niet gemakkelijk open en dicht gaan. De hoekprofielen van deze kas zijn extra stevig dankzij holle kamers. Tevens zijn de wielen van een superieure kwaliteit. De schoren zijn gemaakt van hoeklijnen i.p.v. platte profielen. Op de plaatjes is het niet te zien maar wij als specialist weten dat deze kas beter is dan de kassen van andere leveranciers in dit prijssegment.

Tips van de specialist

Indien u een muurkas plaatst, komt de stabiliteit vanuit de muur. Plaats een muurkas dus alleen tegen een stevige muur.

Zorg ervoor dat de hoek tussen de muur en de bodem haaks is. Als dit niet haaks is en u heeft het frame opgebouwd, past het glas wellicht niet in de sponning.

Zorg ervoor dat de ondergrond iets boven maaiveld ligt. Hiermee voorkomt u dat er water naar binnen kan lopen als er veel regen valt.
Indeklijsten zijn een vervanging van de RVS glasclips. In plaats van deze clips gebruikt u de indeklijsten die aan beide zijden een centimeter over het glas heen worden gemonteerd. Dit ziet er niet alleen fraaier uit, ook de wind krijgt minder kans om het glas eventueel uit de sponningen te blazen. Indien u de kas in het groen besteld, dan zijn de indeklijsten in dezelfde kleur. Indien u een kas in blank aluminium besteld, dan zijn de indeklijsten wit.

Wij hebben hier de kweektafels geselecteerd die speciaal voor deze kassen geschikt zijn, de breedtemaat is exact van de zijwand tot de deur om geen ruimte te verliezen. Voor een uitgebreidere keuze kijkt u op de afdeling kweektafels.

Normaal: € 739,90

Nú: € 649,00

Enorme showroom

Geopend op zaterdag van 09 tot 14 uur