JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Instagram

Glas Tuinkas ECObasic XL

€ 5,00

Productspecificaties

Zoekt u vervangend glas voor uw Ecobasic XL tuinkas, kies dan hier de juiste ruiten volgens het beglazingsplan. Heeft u een ECObasic, dan kijkt u bij het glas voor de ECObasic op de onderdelenpagina. Het glas hieronder is alleen voor de kas met de dubbele schuifdeur.

 

Het glas wordt door een transporteur of koeriersdienst bij u bezorgd, dit geschiedt op afspraak.

Bij het afrekenen kunt u bij 'opmerkingen' twee voorkeursdagen voor levering invoeren. Wij nemen z.s.m. contact met u op om een bezorgafspraak te bevestigen.

 

De eerste 5 euro zijn verpakkingskosten per zending. Dit kan variëren van een houten pallet met daarop een krat tot speciale piepschuim verpakking. Vanwege de behoorlijke verpakkingskosten, materiaal en tijd, brengen wij deze 5 euro in rekening.

 

Indien u hieronder de glaspla(a)t(en) die u nodig heeft invoert, wordt de totaalprijs automatisch weergegeven. Let op: bezorgen kost 35 euro, voor waddeneilanden graag contact opnemen, hiervoor geldt een ander tarief.
Ik begrijp dat het leveren van glas een exclusieve service is naar bestaande klanten van Tuinkassenwinkel en ga akkoord met het vermelden van het order- of factuurnummer van mijn kas. Zonder dit nummer wordt mijn bestelling niet in behandeling genomen en het eventuele aankoopbedrag retour gestort. Ordernummer kwijt? Mailt u ons even en wij zoeken het erbij.

* Verplichte velden

€ 5,00

Familiebedrijf sinds 2008

Betrouwbaar en deskundig
met liefde voor uw kas

Overdekte showroom

Geopend op zaterdagen 
van 09.00 tot 14.00 uur

Eigen bezorgdienst

Pinnen bij levering mogelijk
Geen verzendkosten op de kassen