JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Instagram

Bewateringsysteem bevloeiingsbak voor op de vensterbank

€ 11,95

Productspecificaties

Bevloeiingsbak met capillaire mat

Duurzame en evenwichtige groeicondities zijn essentieel om uw zaaigoed succesvol te laten ontkiemen. Deze zelf waterende bevloeiingsbak heeft een inwendig water reservoir. D.m.v een capillaire mat blijft uw zaaigoed constant vochtig, de plantjes trekken het vocht op een natuurlijke manier naar zich toe.

De meeste planten moeten dagelijks begoten worden om te kunnen overleven. Alle tuinders weten dat vergetelheid erg duur kan aflopen. Dit self watering systeem is de oplossing voor uw dit probleem. Uw planten nemen automatisch vocht op!

Hoe werkt het?

De "Selfwatering plant tray" maakt gebruik van een capillaire mat die het water uit een onafhankelijk waterreservoir zuigt. De capillaire mat ligt op een inwendig blad bovenop het waterreservoir. Capillaire actie is een natuurlijk fenomeen in plantencompost - het water wordt als het ware opgezogen door de compost zodat de wortels van de plant het kunnen absorberen. Door potten op de mat te plaatsen, voorziet u de planten van een langdurige watervoorraad die zij zelf kunnen opzuigen wanneer nodig.

De afmeting van deze bak is 76cm x 17cm x 4cm.

Dit systeem biedt voldoende ruimte voor zes potten van 15cm of zestien potten van 9cm.

OFFamiliebedrijf sinds 2008

Betrouwbaar en deskundig
met liefde voor uw kas

Overdekte showroom

Geopend op zaterdagen 
van 09.00 tot 14.00 uur

Eigen bezorgdienst

Pinnen bij levering mogelijk
Geen verzendkosten op de kassen