JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

0

Instagram

Automatische raamopener MK7

Adviesprijs: € 79,95

Bij ons: € 68,95

Productspecificaties

Indien de openslaande ramen in de zijwand zijn gemonteerd, raden wij u aan dit model Bayliss MK 7 te gebruiken. Deze Bayliss automaat is voorzien van een extra veer die het raam weer dicht trekt als de temperatuur daalt.

Deze raamopener werkt met een cilinder die verbonden is met een hefboommechanisme. In de cilinder bevindt zich een vloeistof die uitzet als het warm wordt. Vanaf circa 15 °C gaat de cilinderstang van de cilinder uitschuiven. De twee armen van het hefboommechanisme komen hierdoor uit elkaar staan. Het maximale gewicht dat deze opener kan opdrukken is 5,5 kilogram.

Dit is een geschikt systeem om een raam te bedienen. De temperatuur in de kas blijft hierdoor zoveel mogelijk constant en het risico op oververhitting is nagenoeg uitgesloten. Deze raamopener werkt dus niet op stroom en is uitstekend geschikt voor de alle type tuinkassen.

Deze automatische raamopener is een universeel product. In vrijwel alle gevallen moet u zelf gaatjes boren in het frame van de tuinkas om de opener te bevestigen.


"Bekijk

OFFamiliebedrijf sinds 2008

Betrouwbaar en deskundig
met liefde voor uw kas

Overdekte showroom

Geopend op zaterdagen 
van 09.00 tot 14.00 uur

Eigen bezorgdienst

Pinnen bij levering mogelijk
Geen verzendkosten op de kassen