JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

0

Instagram

Automatische raamopener MK7 hydraulicheck

Adviesprijs: € 99,95

Bij ons: € 89,95

Productspecificaties

De automatische raamopener MK7 opent het dakraam in uw tuinkas automatisch wanneer het warm wordt in de kas. De opener werkt met een cilinder die verbonden is met een hefboommechanisme. In de cilinder bevindt zich een vloeistof die uitzet als het warm wordt. Vanaf circa 15 °C gaat de cilinderstang van de cilinder uitschuiven. De twee armen van het hefboommechanisme komen hierdoor uit elkaar staan. Het maximale gewicht dat deze opener kan opdrukken is 5,5 kilogram. 

Indien de openslaande ramen in de zijwand zijn gemonteerd, raden wij u aan dit model Bayliss MK 7 hydraulicheck te gebruiken. Deze Bayliss automaat is voorzien van een extra veer die het raam weer dicht trekt als de temperatuur daalt. De toevoeging van een kleine hydraulische demper (de hydraulicheck) zorgt ervoor dat de opener geschikt is voor gebruik in zware weersomstandigheden. Door dit systeem opent het raam langzaam en kan het snel worden gesloten. Zo voorkomt u in veel gevallen schade door weersomstandigheden.

Dit is een geschikt systeem om een raam te bedienen. De temperatuur in de kas blijft hierdoor zoveel mogelijk constant en het risico op oververhitting is nagenoeg uitgesloten. Deze raamopener werkt dus niet op stroom en is uitstekend geschikt voor de alle type tuinkassen.

Deze automatische raamopener is een universeel product. In vrijwel alle gevallen moet u zelf gaatjes boren in het frame van de tuinkas om de opener te bevestigen.

Let op, dit product wordt geleverd met een Engelstalige handleiding.

OFFamiliebedrijf sinds 2008

Betrouwbaar en deskundig
met aandacht voor uw project

Overdekte showroom

25 mooie tuinkassen opgesteld 
Ervaren adviseurs met veel kennis

Eigen bezorgdienst

Pinnen bij levering mogelijk
Geen verzendkosten op de kassen