JavaScript lijkt uit te staan in uw browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Instagram

OPRUIMING VOORRAAD tuinkas ECOplus CLASSIC blank aluminium -20%

Nog 1 op voorraad

Adviesprijs: € 649,00

Bij ons: € 539,00

Bekijk hier de productvideo's

Productspecificaties

Dankzij groot inkopen kunnen wij met gepaste trots deze goed betaalbare tuinkas met sterkere profielen aanbieden. In dit segment tuinkassen is De ECOplus CLASSIC een klasse apart vanwege de sterkere profielen dan andere tuinkassen. De ECOclassic is qua maatvoering vrijwel identiek aan de ECObasic tuinkas maar het frame is sterker en stabieler. En dit voor een geringe meerprijs!

De ECOplus CLASSIC tuinkas is 1910mm breed. De kas is nu nog verkrijgbaar in 2 verschillende lengtematen. De tuinkas is voorzien van een handig frame met integraal verwerkte dakgoten, en een soepel lopende schuifdeur. De dakramen, die ook iets sterker zijn dan de de dakramen van de ECObasic, zijn standaard voorzien van een handmatige raamopener.

Voor het opbouwen van een tuinkas is een fundering noodzakelijk. Wij bieden bij de ECOplus CLASSIC tuinkas een gegalvaniseerde stalen fundering aan welke is inbegrepen bij de prijs! Deze fundering is eenvoudig te monteren en past direct onder het frame van de tuinkas waardoor de tuinkas stevig aan de grond verankerd wordt. 

De tuinkas wordt geleverd in blank aluminium en is standaard voorzien van veiligheidsglas. Veiligheidsglas is 5 tot 7 maal sterker dan traditioneel glas. U krijgt op het frame 2 jaar fabrieksgarantie en er worden bij deze tuinkassen één of meerdere dakramen geleverd, afhankelijk van de lengte van de kas.

LET OP: LAATSTE VOORRAAD VAN 2018.
De kas is altijd 191 cm breed. U kunt hier de gewenste lengte van de tuinkas kiezen.

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 649,00

Bij ons: € 539,00

Familiebedrijf sinds 2008

Betrouwbaar en deskundig
met liefde voor uw kas

Overdekte showroom

Geopend op zaterdagen 
van 09.00 tot 14.00 uur

Eigen bezorgdienst

Pinnen bij levering mogelijk
Geen verzendkosten op de kassen